Workshops

Workshops

"Maak je eigen leren tas"

Elke  vrijdag en zaterdag kun je in mijn atelier in Winterswijk een workshop volgen. Tijdens deze workshop maak je dan je eigen leren tas! Je hebt de keuze uit 6 leuke modellen en uit heel veel verschillende kleuren/prints. De prijs voor een workshop is vanaf € 59,95.

Je kunt op deze dagen beginnen tussen 10:00 en 14:00 uur. Je werkt in je eigen tempo, met je eigen duidelijke werkbeschrijving.

Scroll naar beneden voor het reserveringsformulier. 

Dit zijn de 6 modellen die je kunt maken:

DIY-Crossbody Tasje FESTIVAL

v.a. € 59,95

DIY-Crossbody Tasje VANITY

v.a. € 69,95

DIY-Crossbody Tasje YARA

v.a. € 59,95

DIY-Handtas YVIE

v.a. € 89,95

DIY-Crossbody Tas NYCHEL

v.a. € 79,95

DIY-Rugtas YODI

v.a. € 189,95

Onderstaande tekst geldt voor alle modellen behalve voor de DIY-Rugtas YODI! (klik voor info over deze workshop op bovenstaande knop)

Het lastige snijwerk hebben wij al voor je gedaan, dit is ook een groot verschil met onze eerdere workshops en bij de “FESTIVAL”, “VANITY” en “YARA” maak je niet alleen een tas maar ook nog eens zo’n leuk bijpassend portemonneetje, zodat je met een complete set naar huis gaat. Het maken van deze tasjes (incl.portemonneetjes) kost ongeveer 2 uur.

Ik help jullie bij binnenkomst op weg en voor vragen kun je bij mij terecht, maar verder werk je in je eigen tempo. Dus wil jij na bijv. een uur lekker aan de koffie/thee, dan is dat mogelijk met jou eigen groep(je). Koffie en thee en iets lekkers is inbegrepen.
Lunch is niet inbegrepen. Er zijn mogelijkheden in de buurt of je kunt je eigen brood meenemen.
Je bepaalt zelf het tempo en hoe lang je erover wilt doen en zo vul je zelf de (mid)dag in.

In het maken van het model “NYCHEL” gaat meer tijd zitten dan in de andere 3 modellen, omdat deze met de hand genaaid moet worden. Dit is erg leuk om te doen, maar houdt daarom rekening met ongeveer 4 uur werk. Dus als je model “NYCHEL” wilt maken kom dan op tijd – uiterlijk 11:00 uur – want we stoppen om 17:00 uur. Voor de andere modellen geldt dat je uiterlijk om 14:00 uur kunt beginnen. Als je model “NYCHEL” een andere keer af wilt komen maken, mag dat natuurlijk ook.

In het maken van het model “YVIE” gaat de meeste tijd zitten, omdat deze ook met de hand genaaid moet worden, maar iets complexer is als de “NYCHEL”. Houdt daarom rekening met ongeveer 5 uur werk. Dus als je model “YVIE” wilt maken kom dan op tijd – uiterlijk 10:00 uur – want we stoppen om 17:00 uur. Als je model “YVIE” een andere keer af wilt komen maken, mag dat natuurlijk ook.

Reserveren kan hieronder!

Kies een datum en vul de gevraagde gegevens in.We hebben een grote ruimte, die niet snel vol is.
Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij? Wij hebben er in ieder geval zin in!

Graag tot ziens!

Data die niet meer zichtbaar zijn, zijn VOL geboekt

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar


Schrijf je in en ontvang 10 euro korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in en ontvang 10 euro korting op je eerste bestelling!