Maak je eigen leren tasje thuis... Iedereen kan het!!

Hoe werkt het?

# 1

Wat zit er in een Diy-Pakket?

In het DIY-Pakket zitten 2 gestanste patronen.
Ook de benodigde fournituren, holnieten en de draagriem zitten in dit pakket.
Alle onderdelen die je nodig hebt om een DIY-Tasje te maken zijn dus aanwezig!

De holnieten waar het tasje/portemonneetje mee vast wordt gezet zitten netjes verpakt in een kunststof bakje.

# 2

Welk gereedschap heb ik nodig?

Om het tasje en het portemonneetje te maken heb je gereedschap nodig.  Deze gereedschap set kun je bij ons huren en hier betaal je een borg voor van 50 euro. (Uiteraard krijg je deze borg weer terug, als wij het gereedschap weer hebben ontvangen).

LET OP!! Het gereedschap moet na een week terug gestuurd worden, zodat een ander er ook weer gebruik van kan maken.

In deze GEREEDSCHAPSET zitten alle gereedschappen die je nodig hebt om je tasje in elkaar te zetten, zoals een liniaal, schaar, zilverpen, hamer, gatentang en een tang om de holnieten vast te zetten.

# 3

Kan ik het zonder begeleiding?

Jazeker! Er wordt bij de gereedschap set ook een duidelijke werkbeschrijving meegestuurd. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je het DIY tasje in elkaar zet.

Heb je geen gereedschap set besteld, dan kun je de werkbeschrijving ook downloaden van mijn site en ontvang je de holnieten in zakjes.

Wanneer je een gereedschap hebt besteld kun je deze kosteloos retour sturen samen met het bakje met holnieten en de werkbeschrijving

# 4

Wanneer moet ik mijn bestelling plaatsten?

Wanneer je DIY-Pakketten gaat bestellen, doe dit dan één week vóór de datum dat je de tasjes gaat maken. Wij hebben dan voldoende tijd om alles samen te stellen en te zorgen dat je de DIY-Pakketten op tijd in huis hebt.

Dit i.v.m. het gereedschap, dat na een week weer terug moet.

Dus bestel je te lang van tevoren,  dan kun je het gereedschap niet na een week weer terug sturen!

Houd hier alsjeblieft rekening mee, zodat je het gereedschap niet langer dan een week in huis hebt, want een ander kan er dan geen gebruik van maken. We hebben veel gereedschap op voorraad, maar niet onbeperkt!