Workshop_Yodi

Workshop

"Maak je eigen rugtas"

Wil jij je eigen leren rugtas maken?

Geef je dan op voor deze leerzame workshop. Deze workshop wordt gegeven op elke laatste vrijdag van de maand en we werken in een kleine groep, zodat er voor iedereen aandacht is. We beginnen ‘s morgens om 10:00 uur met koffie of thee en na de uitleg ga je in je eigen tempo aan het werk. Het zal ongeveer 5 uur duren, afhankelijk van hoe snel je bent.

De patroondelen zijn  gesneden; een deel van de gaatjes maak je er zelf in en een deel is er ingestanst. Het naaien van de tas gebeurd gedeeltelijk  met de hand en gedeeltelijk met de naaimachine. Als je ervaring hebt met een industriemachine voor leer dan mag je het zelf doen, anders zal ik het voor je doen.

Je hebt keus uit 3 kleuren en we werken met pull-up leer. Dit is stoer leer en als je het buigt komen er lichtere delen naar boven. Ook is het leer waar geen verflaag overheen zit, zodat de natuurlijke eigenschappen van het leer nog te zien zijn. Dit betekent dat er best oneffenheden in het leer kunnen zitten. Wij hebben voor dit leer gekozen omdat we houden van een stoere en natuurlijke  uitstraling.Vind je dit niet mooi, dan is het misschien niet de geschikte tas voor jou.

Rond 12:30 uur houden we pauze. Voor de lunch moet je zelf zorgen.
In de buurt zijn voldoende lunchgelegenheden. Ook kun je natuurlijk je brood meenemen en dat kun je dan in mijn atelier opeten. Koffie en thee is aanwezig.

Boeken voor deze workshop? Klik hieronder

You've just added this product to the cart:

Schrijf je in en ontvang 10 euro korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in en ontvang 10 euro korting op je eerste bestelling!